søndag 23. januar 2011

Sandvesand 23.01.2011

Jeg var en tur på Sandvesand i dag, været var overskyet og bølgene små. Sandvesand er en av de plassene jeg ofte drar til for å fotografere. Blir for det meste bilder av bølger og kystlandskap. Den siste tiden har jeg forsøkt på panorering av bølger synest dette får fram kraften og farten i bølgene. 
Utstyr jeg brukte var stativ, 70 - 200mm, blender på 22. Det blir mange bilder på en slik økt, etter sletting ble dette resultatet:
7 kommentarer:

 1. Bilder med härliga rörelser. Riktigt snyggt!

  Ha en fin kväll! :-)

  SvarSlett
 2. Hei!
  Flotte og kreative bilder.
  Det siste bilde likte jeg best,kjempeflott.

  mvh Knut Egil

  SvarSlett
 3. Flotte bilder! Synes også siste bildet ble det beste!

  Mvh Leiv Arne

  SvarSlett
 4. Vackra bilder på det brusande vattnet. Jag tycker mycket om bilder med vatten i rörelse, det är det helt underbart att stå och titta på vattnets olika turer, färger och kraft.
  Jag är inte duktig på att fota vatten, men jag ser att du kan.
  Ha en mycket bra dag!
  Birgitta

  SvarSlett
 5. Det har blitt mye prøving og mange bilder som er slettet, men av og til dukker det opp noen som jeg er fornøyd med. Kjekt dere også syntes det, takk for kommentarene.
  Fint å prøve med lang lukkertid nå som det er litt mørkere i været. Det gir også spennende farger i blidene.

  Hilsen
  Magnus

  SvarSlett
 6. Dette var WOW bilder. Nydelig, havet blir så fint. Synes du har lykkes med disse bildene. Ofte er det lett for at en får masse utbrendthet i slørebilder. Men her har du fått det helt perfekt synes jeg. Og så er det denne følelsen en har når en står ved havet, frem og tilbake..Tusen takk for at du deler!

  SvarSlett
 7. Flotte bølgebilder du har. Hilsen Knut

  SvarSlett